BEDRE LYDMILJØ

MED ACUWOOD FÅR DU BEDRE LYDMILJØ
OG KOMFORT - HJEMME OG PÅ KONTORET.

Vigtigheden af et godt indeklima er kendt af de fleste, og akustikken kan på samme måde som luftkvalitet og temperatur være med til at påvirke vores komfort.


Dårlig akustik opstår typisk i rum med mange overflader af hårde materialer, som f.eks. glas, beton, mursten og stål - alle materialer der anvendes hyppigt i moderne byggerier.


Ved at anvende AcuWood akustikpaneler på vægge eller lofter brydes lydens bevægelsesbane, og den bagvedsiddende akustikdug sørger for at absorbere og neutralisere den lyd, der måtte slippe igennem træpanelerne. 

50%

SÅ MEGET KAN DU REDUCERE AKUSTIKKEN MED ACUWOOD AKUSTIKPANELER

BRÆNDHÆMMENDE MATERIALER

AcuWood kan leveres i brandhæmmende materialer og kan dermed nemt og sikkert monteres omkring pejse og ildsteder eller i bygninger med særlige krav til brandsikkerheden, så som i erhvervsbyggerier. 

VEJRBESTANDIGT

MATERIALE

AcuWood kan som de eneste akustikpaneler på markedet leveres i vejrbestandigt materiale til montering i fugtige rum som køkken, bryggers og baderum. 


På denne måde undgår du at gå på kompromis med lyden og sikrer den længst mulige levetid på din løsning.


NEM MONTERING

ACUWOOD GØR DET LET FOR DIG ELLER HÅNDVÆRKEREN AT SPARE TID PÅ MONTERINGEN

Alle AcuWood paneler leveres enten i standardmål eller efter specielle mål. Uanset hvad du vælger, vil du opleve at panelerne leveres forsvarligt pakket med alle nødvendige skruer og en overskuelig monteringsvejledning og tegning. 


Når du pakker panelerne ud, vil du straks lægge mærke til den høje kvalitet af materialer, der adskiller AcuWood fra andre billigere alternativer på markedet.


Panelerne monteres oven på de medfølgende strøer, som der er gjort plads til på bagsiden af panelerne. De fastgøres mellem lamellerne med skruer i samme farve som akustikdugen for at skabe usynlige samlinger.


Monteringen er hurtigt gennemført takket være de præcise mål og den enkle samleteknik, og du er nu godt på vej mod et bedre lydmiljø.